15-годишната дъщеря на Джулия Робъртс е ангелско копие на мама с руси коси! Вижте красавицата (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Звезди
15-годишната дъщеря на Джулия Робъртс е ангелско копие на мама с руси коси! Вижте красавицата (Снимки):
12952
15-годишната дъщеря на Джулия Робъртс е ангелско копие на мама с руси коси! Вижте красавицата (Снимки):

Джулия Робъртс с право се смята за един от най-красивите актриси в Холивуд. Тя е много успешна както в работата, така и в личния си живот. От 2002 г. тя е омъжена за Денис Модер, с когото Робъртс има три деца - двама сина и дъщеря, Хейзъл .

Джулия Робъртс

Невероятно, но Джулия вече е на 52 години. Гледайки я, обикновено е невъзможно да се познае нейната възраст.

Днес все по-рядко се снима във филми, предпочита да посвещава времето си на семейството и хобитата. Но изглежда, че Хейзъл скоро може да засенчи майка си.

Джулия Робъртс дъщеря

Блондинката вече е на 15 години и изненадва с ангелския си външен вид. С възрастта тя определено ще става още по-красива.

Джулия Робъртс дете

Момичето е родено през ноември 2004г. Дълго време Джулия не я показва пред обществото. Тя не иска бебето ѝ да бъде атакувано от журналисти и фенове. Въпреки че няколко пъти Хейзъл все пак попада на папарашки снимки. Хората забелязват, че тя расте истинска красавица - има руса коса, сини очи и красиви черти на лицето. Някои дори оприличават дъщерята на звездата с фея или приказна героиня.

Джулия Робъртс деца

Отначало Хайзел прилича повече на баща си, но постепенно се превръща в умалено копие на майка си. Тя има правилен нос с леко широки ноздри, високи вежди и огромни очи. Подобно на Джулия, само че с различен цвят на косата.

красиво момиче

Момичето има и една интересна черта - тя прилича на друга известна актриса - Скарлет Йохансон. И това въпреки факта, че между тях няма родство. Но ако сравните снимките, можете да видите общите черти, особено усмивките. Колкото по-голяма става Хейзъл, толкова повече прилики имат тя и Скарлет. Това е невероятен факт, който никой не може да обясни.

дъщерята на Джулия Робъртс и Скарлет

Какво прави момичето в момента? Джулия не се опитва да я тласне към звездния свят и да я популяризира. Напротив, тя смята, че дъщеря ѝ сама трябва да избере желаната професия. Засега Хейзъл ходи на училище, оценките й са много добри. Харесва отборни игри. Тя все още не е имала възможност да изпробва действително работата на модел или актриса, въпреки че вече е изиграла две малки роли.

Хейзъл на Джулия Робъртс

Хейзъл е малко вероятно да стане представител на "златната младеж", която използва парите на родителите си и влиянието им с цел успех. Тя няма да се нуждае от такава помощ, защото има добри природни данни. Всички врати вероятно ще се отворят пред нея скоро и тя няма да се налага да полага много усилия. Дъщерята на Джулия Робъртс има страхотна генетика, запомнящ се и необичаен външен вид, който ще бъде ключът към нейния успех!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft