18-годишен младеж почина за часове, заради баща му, болен от коронавирус

вход през zajenata.bg
За Жената
Инциденти
18-годишен младеж почина за часове, заради баща му, болен от коронавирус
10057
18-годишен младеж почина за часове, заради баща му, болен от коронавирус

Млад 18-годишен студент в колеж в Москва, почина бързо и неочаквано за роднини и лекари. Вирусната пневмония уби младежа за няколко часа, без симптоми на заболяването, пишат местни медии.

Първи в началото на април от коронавирус заболял бащата. След извършен тест е доказано заразяване с новия тип коронавирус.

Цялото семейство на пациента е било тестувано - съпругата е дала положителен резултат (въпреки че болестта е протичала безсимптомно), а синовете (на 18 и 23 години) са дали отрицателен резултат. Членовете на семейството са били поставени под 14-дневна карантина, която са спазвали и са се чувствали добре.

През май 18-годишният младеж е излизал рядко по улицата, а два дни преди смъртта си е бил с майка си на консултация в частен лекарски кабинет (заради друг медицински проблем). На входа на частното медицинско учреждение му е била измерена температурата и тя е била нормална. Не е имал кашлица и след това през уикенда е карал мотор.

И на 19 май около 14 ч. младежът изведнъж губи съзнание и скоро изпада в кома. В болницата е направена компютърна томография и е установена вирусно-бактериална пневмония. Тестуван е за коронавирус, но резултатът все още не е готов. В 22.30 часа младежът е починал.
 

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft