27 идеи как да превърнете балкона си в място за релакс и почивка- в 17 направо се влюбих (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
За Дома
27 идеи как да превърнете балкона си в място за релакс и почивка- в 17 направо се влюбих (снимки)
5091

Лятото дойде и е време за ремонт на апартамента. Най-вече искате да превърнете балкона си в красиво място. Това не е килер, а място за почивка!

В повечето къщи има балкони и тераси. Да оборудвате тази територия за почивка не е чак толкова сложно, трябва ви само малко повече въображение, не чак толкова много пари и малко свободно време. Защото трансформацията не изисква значителни финансови загуби, вие се нуждаете само от желание и вдъхновение. И можете да използвате балкона като зона за отдих .

Идеи за дизайн на балкони

Редакционната ни колегия ви е подготвила 27 вдъхновяващи решения за това как да превърнете балкона си в най-доброто място в апартамента. Това е особено важно за жителите на града през лятото!

Много стилен, лек и уютен.
идеи за дизайн на балкон
Пространството на малката тераса е много ограничено. Следователно, струва си да се използват възможностите, които стените дават - например да поставите рафтове върху тях.

Тук можете да поставите книги, сувенири от пътувания и други неща, скъпи за сърцето ви. Декорът на стените с помощта на фотографии и картини ще направи интериора наистина уникален.
идеи за дизайн на балкон

За да спестите място на тесен балкон, най-добре е да използвате сгъваема мебел.

С появата на компактна маса и столове, вие абсолютно ще забравите за вътре и ще започнете да прекарвате времето си с любимите си хора на по чаша чай на балкона! И с появата на студено време, когато няма да има нужда от това обзавеждане, няма да имате много проблеми просто да го приберете долу в мазето примерно.
идеи за дизайн на балкон

Искате ли да създадете собствен оазис? Тази идея може да се реализира дори и на тесен балкон. Можете да използвате стената на балкона, която е лице към улицата. Поставете тук рафтове за контейнери с растения или създайте цяла флорална градинка

Имате хубав дълъг рафт на стената на балкона. Вашите любими вази ще харесат новото си място за обитаване и ще ви дарят с великолепното си и красивото цъфтене!
идеи за дизайн на балкон
При това решение за проектиране на балкон веднага романтиката идва и с вечеря на свещи!
идеи за дизайн на балкон
По мое мнение, това е просто идеално място за почивка, което може да бъде уредено само в градския апартамент!
идеи за дизайн на балкон
Ах, тези прекрасни пеперуди! Невероятно уютна и лятна декорация на балкона.
идеи за дизайн на балкон
В тази версия цветът играе важна роля. Но дори на няколко метра можете да създадете уютна и комфортна атмосфера. Основното е да се използват максимално възможностите на пространството.
идеи за дизайн на балкон
Обърнете внимание на оригиналния дизайн на пода и ратановите мебели. Те правят дизайна на стаята толкова стилен и интересен!
идеи за дизайн на балкон
Текстилът играе много важна роля в дизайна на всяко жилище. Правилно избрани завеси - ключът към успеха! Също така най-важното от това решение е невероятен полилей. Кой каза, че кристалните лампи нямат място на балкона!
идеи за дизайн на балкон
Благодарение на синята стена, ракитовите мебели и килима с райета като добавка на красиви широколистни цветчета, можете да постигнете наистина морско настроение в дизайна на балкона.
идеи за дизайн на балкон
Великолепно и много женско решение!
идеи за дизайн на балкон
И защо през лятото да не използваш светещи лампички? Особено през нощта, заедно с красива лампа за маса. Много уютна атмосфера, нали?
идеи за дизайн на балкон
Как ти звучи да сложиш трева на балкона? Само си представете каква чудесна възможност да излезете боси на зелената трева!
идеи за дизайн на балкон
Сутрешния чай на този балкон ще ви даде енергия и желание да създадете един наистина прекрасен ден.
идеи за дизайн на балкон
Тесният балкон е идеалното място за създаване на лятна версия на кабинета или мини-семинар за творчество. За това е достатъчно да поставите малка маса, стол и да се погрижите за осветлението.

Работното място на чист въздух е гарантирано, че ще допринесе за появата на нови идеи!
идеи за дизайн на балкон

Благодарение на светлите и богати цветове на мебелите, няма да бъде трудно да създадете лятно настроение на вашия балкон.
идеи за дизайн на балкон
Друга чудесна опция за дизайн.
идеи за дизайн на балкон
Много хубаво и изобщо не е трудно!
идеи за дизайн на балкон
Мисля, че седейки на такъв диван и пиейки освежаващи напитки, гледайки гледката - истинско удоволствие!
идеи за дизайн на балкон
Визуално увеличаване на стаята и да направи удобно място за почивка ще помогне и цвета. Обърнете внимание на тази хармонична комбинация от бяло и тюркоазено!

Понякога дори най-простите аксесоари могат да създадат уют и правилно настроение. Не забравяйте да вземете тези моменти в предвид!
идеи за дизайн на балкон
Тази опция е любимата ми. Мисля да направя нещо подобно в собствената си къща!
идеи за дизайн на балкон
Обикновено и вкусно!

Влюбих се в този стилен дизайн на стената и висящите столове. Много оригинално решение!
идеи за дизайн на балкон
Дори една малка тераса може да бъде направена уютна. Всичко, от което се нуждаете, е цветни възглавници, свещи, карета, букети от цветя.

Използвайте същите аксесоари, които се използват в интериора на другите стаи в апартамента. Основното нещо е, че балконът все още има определен стил.
идеи за дизайн на балкон

Съвременните дизайнери разчитат на простота и функционалността. Това правило трябва да се спазва и при проектирането на интериора на балкона или терасата. Минималният брой мебели, които трябва да са колкото е възможно по-практични, е идеално стилистично решение.

Особено внимание трябва да се обърне на мебелните трансформатори и вградените гардероби. Например, голямо пространство ще ви спести на балкона една малка масичка за кафе със скрита ниша, в която можете да съхранявате прибори или препарати за зимата.

И не забравяйте за прости стилистични решения, спестявайки както пари, така и свободно пространство. Например, един балкон ще бъде чудесно място за отмора, ако опънете хамак, запалите ароматна свещ и изведете добра акустична система за озвучение.

Надявам се и вие като нас, да сте вдъхновени от тази селекция и вече да планирате как ще пиете чай и ще се анслаждавате на хубавата гледка от новото и уютно място за почивка на балкона . Желаем ви прекрасна преработка и творчески успех!

Не забравяйте да споделите тези идеи с приятелите си, те ще ви бъдат благодарни за това!

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft