3 са зодиите, които ще имат сериозни проблеми в любота през юли

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
3 са зодиите, които ще имат сериозни проблеми в любота през юли
4273
3 са зодиите, които ще имат сериозни проблеми в любота през юли

По-долу са зодии, които е твърде вероятно да имат проблеми в любовта през юли месец. Може и да си поправим грешката ако точно знаем къде са корените на проблема и ясно си даваме сметка, дали искаме да продължим да сме със същия човек.

Ето и кои са зодиите с проблеми в любовта през юли:

Телец

Не се мислете за вечно прави, защото в живота няма човек, който никога да не е грешил.

Проблемите ще създавате вие, защото никога не се извинявате без "битка" и предпочитате първо да поспорите здраво и чак след това да се замислите дали не сте виновни.

Тази черта от характера ви е черта, която никой няма да търпи за дълго. За това, ако искате да запазите добрия тон с половинката си през август, по-добре сменете подходя и се дръжте човешки. От страна на човека до вас може да ви подразни с вечните съвети, които ви дава. Покажете, че повече не може така.

Козирог

Не си мислете, че щом веднъж спечелите сърцето на половинката си, то остава ваше завинаги. Трябва да полагате повече усилия за връзката си – както вие, така и вашата половинка. Вече не си правите изненади, не се грижите за външния си вид и изобщо сте оставили романтиката на заден план. Задълженията никога не спират, но трябва да намираме време да поддържаме искрата жива и това зависи от самите нас. Първа за това ще заговори вашата половинка и не и се сърдете… наистина има нужда от внимание.

Риби

Трети човек ще обърка плановете ви и ще всее смут във връзката ви. Не става въпрос за изневяра, нито за флирт, а за недобронамерен човек, който ще започне да си измисля клюки по ваш адрес, така че половинката ви да погледне на вас с други очи. Изолирайте проблема и не му отдавайте голямо значение. Колкото по-малко внимание обръщате на лошотията, толкова по-бързо ще се откаже и ще си тръгне тя. Като изключим това, може би ще имате един много романтичен юли.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft