3 фатални грешки, които всяка втора булка прави преди сватбата си - като нищо ще ви съсипят най-важния миг:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Сватби
3 фатални грешки, които всяка втора булка прави преди сватбата си - като нищо ще ви съсипят най-важния миг:
3085
Източник: i-woman
3 фатални грешки, които всяка втора булка прави преди сватбата си - като нищо ще ви съсипят най-важния миг:

Денят, за който всяко момиче мечтае едва ли не от раждането си - собствената ѝ сватба. Всички сме си представяли роклята, прическата, грима и всички други подробности, свързани с това важно събитие.

За съжаление, когато големият ден наближи, има толкова дребни детайли, за които трябва да се погрижим, че в бързината много често булките допускат няколко непростими грешки , които са способни да съсипят трепетния миг. Ето ги 3-те фатални грешки, които всяка булка допуска преди сватбата си:

Боядисва косата си в нов нюанс

Естествено, не можем да си позволим да излезем с тъмни корени на големия ден.

Освежаването на цвета е просто задължително, но моля, не го правете твърде близо до датата на самата сватба. В противен случай няма да имате никакво време за корекция на нюансите, ако нещо не ви хареса. Ако искате напълно да промените цвета на косата си, направете го няколко месеца преди това.

Използва нови козметични продукти няколко дни преди сватбата

Тук повечето дерматолози са единодушни: по-добре е да се придържате към стандартната грижа за кожата до самия сватбен ден, вместо да опитвате някой нов хитов продукт дни преди сватбата. Това е задължително, особено ако кожата ви е по-чувствителна. Ако имате алергична реакция или дразнене от този продукт, това би било проблем точно преди големия ден.

булка грим

Не инвестира в пробна прическа

Да, това е допълнителен разход към и без това разточителните харчове за сватбата, но повярвайте, необходима стъпка е! Инвестицията напълно си заслужава, ако не искате да има неприятни изненади в последния момент. Оставянето на стайлинга за големия ден може да се окаже твърде голяма изненада и евентуално катастрофа. Да знаете точно как ще изглежда косата ви ще ви даде спокойствието, от което имате нужда. Неслучайно на запад се прави репетиция за големия ден, на която булката носи роклята, обувките и прическата, за да види как ще изглежда и ще се чувства в големия ден.

Ако планирате подобно важно събитие в живота си, то, моля, помислете за тези важни детайли навреме преди сватбата!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft