4 зодии пълнят портфейлите до броени дни - реки от пари потичат към тях:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Хороскоп и Нумерология
4 зодии пълнят портфейлите до броени дни - реки от пари потичат към тях:
1913
Източник: actualno.com
4 зодии пълнят портфейлите до броени дни - реки от пари потичат към тях:

Половината от месец май вече измина, но това съвсем не означава, че не ни предстоят приятни изненади в хороскопа. Цели 4 зодии ще се опаричат след броени дни и ще им върви като на Крез през втората половина на месеца! Ето щастливците, които навлизат в цветущ финансов период :

Телец

През втората половина на месец май, може да очаквате финансови постъпления, с които да се поглезите.

Периодът е подходящ за инвестиции. Радвате се на крепко здраве и много енергия. Сега е момента да берете плодовете на труда си - напълно заслужено. 

пари в портфейла

Дева

На работното място ще цари хармония, ще получите повишение. Трудът и усилията ви са забелязани и оценени. Работили сте усърдно и вървите стремглаво към върха! Радвайте се - напълно сте си заслужили всичко!

хороскоп пари

Рак

Май е добро време и за нови инвестиции. Бъдете смели и активни на работното място. А резултатите няма да закъснеят. Избягвайте необмислени покупки. Звездите може и да са благосклонни, но импулсивността не е ваш приятел. Въпреки позитивните емоции, в края  на месеца ще трябва да забавите темпото, защото умората ще надделее. Отдайте се на заслужена почивка след засиленото темпо тези дни.

Везни

Май е подходящ за инвестиции и започване на нови бизнес начинания. Не се колебайте и се хвърлете смело напред. Ще имате успехи и финансови дивиденти! Пред вас се открива широк хоризонт от възможности, които и да изберете все ще е правилно, защото Звездите ви предричат големи успехи!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft