4 причини, поради които нямате тялото, което желаете

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
4 причини, поради които нямате тялото, което желаете
2474
4 причини, поради които нямате тялото, което желаете

Ако се храните здравословно, не преяждате, в последно време не сте пропуснали нито един тренировка, но все още не разполагат с тялото, което желаете.

 

Има четири причини, които обясняват защо диетата ви не работи както бихте искали.

 

Вашите ежедневни връзки са лоши

Това е една от най-честите причини за затлъстяването. Ядете всичко, което трябва, риба, яйца, зърнени храни, ядки, плодове, но в последено време сте качили няколко килограма. Виновникът за това е лоша връзка, но не само любовна връзка. Връзката с родителите, лош шеф, ужасни колеги, приятели, които са допълнителен стрес в живота ви, а всичко това води до натрупване на мазнини, особено в коремната област.

 

Излизането от лоша връзка е трудно, а понякога и невъзможно, тъй като вие не си избирате родителите, с околната среда не може да се преборите, така че добър съвет , за да бъде слаби е да избегнат песимистични хора колкото е възможно повече.

 

Нямате търпение

Понякога причината за затлъстяването е непоносимост към определени храни.

Обикновено хората са нетолерантни към яйцата, ядките, соя, пшеницата или млечните продукти, но могат да бъдат алергични към всичко, от ананас до пипер.

Ако подозирате, че причина за затлъстяването ви е хранителни алергии е необходимо да се направи тест, за да се потвърди или да се премахне тази възможност.

 

Токсични сте

Токсините от околната среда - смог, цигарен дим, наркотици и жива риба ... всичко това се съхранява в нашите клетки и имат потенциал да замърсяват нашите органи. Има много лечения, които ще почистят тялото. Търсете някои процедури за детоксикация на тялото, ако мислите, че това е причината за затлъстяването

 

Не се полагат достатъчно усилия

Само, защото се упражнява постоянно и ядате здравословна храна, не означава, че ще отслабнете. Има възможност да не се упражнявате оптимално и вашите порции да са все още твърде големи.

Ако имате заседнал начин на живот две до три тренировки седмично обаче не са достатъчни за загуба на тегло. Необходимо ви е много повече активност от това. Ако малко сте намалили порциите от предварително, може би това не е достатъчно за загуба на излишни килограми. Информирайте се за дневната доза калории, които трябва да въведете. Проверете таблиците за калоричност.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft