Днес наши приятел щеше да идва на гости, затова отидох до най-близкия пазар и купих четири свински крака.

Свинските крачета по тази рецепта са невероятно вкусни. Вкусът на ястието е изразен и богат.
След това го сложете в тенджера, залейте със студена вода, поставете на огъня и изчакайте да заври.


След като заврят, отцедете водата и ги изплакнете под чешмата.

Отново напълваме тенджерата с краката със студена вода, но сега добавямеи моркови, лук, няколко скилидки чесън и дафинов лист.

Гответе три часа до готовност. След това трябва да добавите сол и да готвите още половин час.

Нарежете магданоза на ситно, нарежете на ситно или прекарайте 3 скилидки чесън през преса.

Готовите бутчета нареждаме в чиния и разполовяваме.

Извадете всички зеленчуци от бульона и потопете нарязаните бутчета в него.


Към бульона добавете наситнен копър, чесън и черен пипер.

След 5 минути всичко е готово.

Бульонът се оказва много задоволителен и ароматен. Приятелят ми е възхитен от него.
Освен невероятния си вкус, бульонът помага на хора с проблемни стави. Така че го препоръчвам














