5те признака на евтина жена, които мъжете веднага забелязват!

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
5те признака на евтина жена, които мъжете веднага забелязват!
187341
5те признака на евтина жена, които мъжете веднага забелязват!

Изразът "евтина жена" понякога много точно характеризира някои от нежния пол.

Има определени характеристики на тази категория жени. Въпросът тук изобщо не е в цената на дрехите, а по-скоро в специален тип отношение към себе си и другите.

Помислете за основните признаци, по които става ясно какво е евтина жена.

Крие откъде е родом

Ясно е, че не много са имали късмета да се родят в богато семейство, живеещо в центъра на столицата. Въпреки това, евтините жени са от провинциален град и с цялото си сърце осъждат всички сънародници, които живеят там. Това момиче си представя, че е специална жена и признава само живота на столицата.

Живот извън възможностите

Като правило евтината жена има няколко заема. Тези пари й трябват, за да си купи скъпи неща, с които хвърля прах в очите. Тя вярва, че по този начин може да добави статус към себе си.

Момиче като това никога не би се съгласило на среща в просто кафене. Това е под нейното достойнство. Тя отива само в ресторанти, където се храни за чужда сметка. Но тя веднага ще покаже истинското си аз, като отвори само устата си.

Потребителско отношение

Тя съди хората само по доходите им. За нея дебелината на портфейла и броят на банковите сметки при мъжа играят важна роля. Ако един млад мъж не е в състояние да спечели парите, които са нормални по нейните стандарти, тя веднага го заклеймява като мошеник и губещ.  Тя може да унижи сервитьор, продавач или фризьор пред всички, знаейки, че няма да могат да й отговорят адекватно.

Изглежда предизвикателно

Евтината жена облича всичко, което е скъпо и лъскаво. Тя винаги е с грим, със стайлинг и токчета. 

Обича безплатното

Характерно е за евтина жена да присъства във всички социални мрежи и да бъде във всички групи, където може да вземе нещо безплатно. Тя е любител на баналните цитати и постоянно участва във всякакви игри с подаръци. Тази жена може, с еднакъв интерес, да публикува възможността да посети ресторант за двама, томбола от ново оборудване или билети за концерт.

Дай твоята оценка:
4 от 26 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft