5 последствия от дългото ползване на гел лак, които всяка жена трябва да знае

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
5 последствия от дългото ползване на гел лак, които всяка жена трябва да знае
8016
5 последствия от дългото ползване на гел лак, които всяка жена трябва да знае

Винаги искам ръцете ми да са добре поддържани и с маникюр. Напоследък повечето жени избират гел лак.

Носенето му обаче е изпълнено с негативни последици за нокътната плочка. Нека да разгледаме какво можете да очаквате от това покритие.

1. Можете да носите гел лак почти месец, но след две седмици може да изглежда прораснал поради факта, че нокътът започва да расте. Много дами се смущават от външния вид на ноктите, докато не направят нов. Също така, с растежа, нокътът може да започне да расте странично, и като последствие следва деформацията и счупване на връхчетата.

2. Маникюрът може да бъде болезнен. Не всички момичета имат силна нокътна плочка и когато покритието изсъхне, се създава ефект на "изгаряне". Не понасяйте болката, говорете за това с маникюристка. Компетентен специалист ще ви каже какво трябва да направите, за да облекчите болката.

3. Гел лакът всъщност изтънява ноктите. Дългото носене може да ги направи чупливи, ако изведнъж искате да го свалите и да оставите ноктите без покритие. В този случай има лакове, които не само придават чист и красив вид, но и помагат на ноктите да се възстановят.

4. Важно е маникюристът да работи само с дезинфекцирани инструменти. Ако пренебрегне основната безопасност, тогава може да се появят гъбички, които са много трудни за лечение. Посещавайте само опитни маникюристи.

5. Един от неприятните моменти на дълго носене на гел лак е отлепването на нокътните плочи. Причината за това може да е алергии или наранявания. Преди да започнете процедурата, не забравяйте да предупредите за вашата чувствителност към различни компоненти.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft