6 неща, които НИКОГА не трябва да споделяте с другите, за да имате щастлив живот:

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
6 неща, които НИКОГА не трябва да споделяте с другите, за да имате щастлив живот:
8327
6 неща, които НИКОГА не трябва да споделяте с другите, за да имате щастлив живот:

Неведнъж сме говорили за силата на словото - думите действително притежават скрита енергия и е много важно как ще я управляваме, за да насочим съдбата си към добро или към лошо. Когато таим съкровена мечта, обикновено не смеем да я изречем на глас, за да не "урочасаме" късмета си.

Това суеверие е донякъде оправдано, защото изричайки гласно желанията си, те достигат до ушите и на недотам доброжелателни наши познати. Така че ако се стремите да запазите щастието си – научете се да пазите някои неща в тайна .

Ето и кои са 6-те неща, които никога не трябва да споделяте с другите , ако искате да имате щастлив живот:

женски тайни

Бъдещи планове

Както вече споменахме, много от близките ви се оказват всъщност най-големите ви врагове. Не се радвайте пред тях и не разкривайте какво хубаво бъдеще ви предстои, тъй като завистта и омразата, която околните ще излъчат, повлиява на изпълнението на плановете ви. И дори всичко да ви се е струвало сигурно и готово, нещата бързо могат да се развалят.

Спорове и конфликтни ситуации, в които изпадате

Това, което се случва в пространството на дома ви, не засяга околните. Не споделяйте за семейните проблеми с чужди хора, това може да доведе до още по-големи неприятности и задълбаване на проблема. Освен това, е несправедливо спрямо половинката ви.

За успехите си

Не изтъквайте успехите си пред другите, защото дори и да чувате поздравления и аплодисменти, зад тях може да се крие негативна енергия и завист, които само ще повлияят негативно на вас. Посветете успехите си само на най-близките.

тайни на жените

Не разпространявайте клюки и не псувайте

Когато разпространявате клюки за даден човек, вие създавате лоша репутация на себе си. Дръжте се на ниво и не оплювайте чуждите животи, защото това говори лошо за вас самите. Много хора решават да странят от вас, ако псувате непрекъснато или постоянно обсъждате околните. Имайте това предвид и променете приоритетите си.

Материални блага

Не претендирайте с финанси, коли и различни богатства. Тези неща може и да впечатляват някои хора, но истинските стойностните такива просто ще спрат комуникацията си с вас. По този начин може да си навлечете и много негативизъм, който със сигурност ще се отрази на благосъстоянието ви.

Деца и здраве

Не се оплаквайте от грешките на децата си пред не толкова близки хора, както и не се оплаквайте за здравословното си състояние, ако то е леко разклатено. Научете се, че по този начин вие привличате още повече негативна енергия към вас и вместо ситуацията да се разреши, тя се усложнява. Внимавайте по какъв начин изказвате мислите си, защото злото дебне от всеки ъгъл и чака да го повикате.

Дай твоята оценка:
3 от 3 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft