7 грешки, които ви правят да изглеждате по-дебели, отколкото сте

вход през zajenata.bg
За Жената
Мода
Модни Съвети
7 грешки, които ви правят да изглеждате по-дебели, отколкото сте
197897
7 грешки, които ви правят да изглеждате по-дебели, отколкото сте

Начинът, по който се обличаме, би могъл да създава и приятно и неприятно впечатление за тялото ни. Разбираемо е, след като носим няколко килограма в повече, да се опитаме да ги прикрием, но в прекаленото старание могат да се допуснат доста груби грешки.

Почти няма жена, която да е напълно доволна от фигура си, но ако вие се възхищавате на телата на дамите около вас, това е най-вероятно понеже те правилно подбират облеклото си.

По-пълните жени на всяка цена е необходимо да избягват определени модни грешки, които биха могли да ги направят по-дебели, отколкото действително са.

 

Не се обличайте изцяло в черно

Вярно е, че черният цвят вталява фигурата, но когато сте облечени от глава до пети единствено в черно, ще постигнете точно обратния ефект.

Когато един цвят силно доминира воблеклото, той привличат вниманието върху извивките на фигурата и ако те не са в идеални размери, това бързо ще се види.

За да използвате ефекта на черното, обличайте черни дрехи единствено в областите на тялото си, за които сте най-несигурни. Ако това са бедрата и дупето, спирайте се на черни панталони, а ако са ръцете и гърдите– черни блузи. А останалите цветове от тоалета ви нека да са в по-топли нюанси.

 

Не носете прекалено широки дрехи

Честа грешка на закръглените жени е да купуват дрехи с един размер по-голям, смятайки, че това прикрива фигурата им. Истината обаче е, че широките дрехи ви правят по-пълни. Поради това купувайте вашия размер дрехи и както широките дрехи, избягвайте и твърде прилепналите.

 

Не носете твърде къси поли и панталони

Късите поли и панталони не отиват на всяка жена, а само на онези, които имат дълги и изваяни крака като на модел. В случай че вие не се изявявате по модните подиуми и не смятате краката си за най-голямото си достойнство, купувайте си поли и панталони със средна дължина – до коляното.

 

Внимавайте с избора на очила

Когато имате по-пълно лице е необходимо да сте изключително внимателни с избора на очилаи да избирате само модели, които идеално се вписват с формата на лицето ви, тъй като всеки недостатък ще се вижда.

Намерете сигурен приятел, с когото да пазарувате

Голяма грешка на повечето жени е, че пазаруват с грешния човек. Щом решите да направите шопинг обиколка, вземете приятел със себе си, на чието мнение и вкус може да се доверите и който няма проблем да ви каже кои наистина ви отива и кое – не.

 

Не купувайте обувки на платформи

Колкото и добре да изглеждат на витрината в магазина, обувките на платформи не са за по-пълните жени, тъй като те правят краката по-големи и визуално придават обем на цялото тяло.

 

Не носете копринени шалове

Не носете копринени шалове през пролетта и лятото, а през зимата и есента избягвате да ги увивате в кръг около врата си. Това ще фокусира вниманието върху лицето ви и най-вече върху бузите ви, правейки ги по-пълни.

Дай твоята оценка:
3 от 5 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft