7 знака, че е време да се разделите с мъжа до вас

вход през zajenata.bg
За Жената
Любов
Връзки
7 знака, че е време да се разделите с мъжа до вас
6784
 7 знака, че е време да се разделите с мъжа до вас

Вероятно сте чували термина „критичните 7 години в брака“, който се отнася до момента, в който двойките спират да се чувстват толкова щастливи, колкото преди брака. Според статистиката за разводи обаче тази „опасна зона“ всъщност се случва между 5 и 8 години. Една от големите причини е бавното, но стабилно разпадане на партньорите, което е до голяма степен повлияно от това, че сте в застой и липсата на усилия.

Ние разгледахме по-задълбочено какво кара двойките да губят връзката помежду си и определихме 7 червени сигнали, които вие и вашият партньор не трябва да пренебрегвате.

 

1. Често сте изненадани от партньора си, но не по добър начин.

 

Можете да се подразните от всичко, което партньорът ви казва или върши. Има толкова силна липса на комуникация, че дори сте спрели да поддържате връзка помежду си. Работата е там, че ние никога не спираме да растеме или да се променяме, така че ако не сте в контакт с техните мнения или вкусове, това трябва да е знак.

Решение: Поне веднъж седмично ги питайте как се справяте, какво го е изненадало през последните няколко дни или какво му е направило впечатление. Също така, опитайте да гледате поне един филм заедно през седмицата и да обсъдите това, което сте гледали.

 

2.

Никога не се карате.

Мит е, че щастливите двойки никога не се карат . Скандалите възникват от емоционален дистрес - ако не ви харесва нещо, което партньорът ви е направил, искате да го уведомите, за да спрете повтарянето на същия проблем в бъдеще. Така че, когато спрете да провеждате тези трудни разговори, това може да доведе до изтощение, разочарование и липса на привързаност, което може да се прояви по много грозен начин в края.

Решение: Обърнете внимание на това как се чувствате по отношение на това, което прави вашият партньор и не го пренебрегвайте. Ако сте разстроени, уведомете го.

 

3. Не можете да посочите нито един колега, който партньорът ви мрази или се разбира с него

Прекарваме по-голямата част от будните си часове на работа, така че е практически невъзможно да не донесем някои от разочарованията си вкъщи. Щастливите двойки правят  „проверка на времето“ на ежедневните неща - помислете колко много споделя вашият партньор за работното си място? Колко можете да си спомните от това? Ако отговорът е неловко мълчание, може да имате проблеми с комуникацията.

Решение: Не просто го питайте как е протекъл работният му ден, забележете какво казва за предстоящите срещи и задайте конкретни въпроси. Партньорът ви ще забележи, че се интересувате и няма да се налага да водите скучни абстрактни разговори.

 

4. Не сте развълнувани да споделяте добри новини с него

Представете си, че имате невероятни новини, кой е първият човек, на когото искате да се обадите или да изпратите съобщение? Ако вашият първи или втори избор не са вашият партньор, това означава , че вече сте се разделили значително.

Решение: Помислете за корена на проблема. Спряхте ли да споделяте новини с партньора си поради тяхната реакция или просто като цяло липсва комуникация? Така или иначе, трябва да опитате да възстановите тази връзка, като се отчитате от време на време.

 

5. Времето прекарано заедно ви е скучно

Спомняте ли си времената, когато просто да си наоколо, да не правиш нищо, беше достатъчно? В идеалния случай това чувство никога не трябва да спира, двойките трябва да се чувстват удобно един около друг, дори ако са заети да правят отделни неща.

Решение: Започнете бавно, като правите едно нещо на седмица заедно, може да играете настолни игри, да гледате телевизия или филм или дори да готвите заедно. Направете нещо, за което можете да говорите, когато ударят тези мълчания.

 

6. Забелязвате, че избягвате контакт с очите.

Очният контакт ни принуждава да се ангажираме с други хора, особено когато става въпрос за партньора ни. Ако избягвате погледа им, това може да означава , че не искате да говорите или слушате и че открито се затваряте. 

Решение: Когато очите ви се срещнат, опитайте да му се усмихнете и вижте каква ще е реакцията му

 

7. Просто вече не ти пука.

Задайте си въпроса, прочетохте ли само за знаците в тази статия и пропуснахте решенията и дори не ги помислихте? Може да не се интересувате от възстановяване на връзката, която някога сте имали, и сте добре без нея.

Решение: Говорете с мъжа ви, време е за вас и партньора ви да обсъдите открито всичко, което се случва във връзката ви.

Чувствали ли сте някога, че вие ​​и вашият партньор сте се разделили? 

Дай твоята оценка:
5 от 2 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft