8 нежни тренда в маникюр 2021, с които ще заблестите! Красота без граници (Снимки):

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Маникюр
8 нежни тренда в маникюр 2021, с които ще заблестите! Красота без граници (Снимки):
3363

Всяка година при нас идват нови тенденции и това се отнася за всичко: дрехи, прически, грим и маникюр. Благодарение на новите продукти, ние добавяме разнообразие към нашия стил и оставаме на гребена на вълната.

Тук ще разберете модните тенденции на маникюра 2021 : цветове, текстури, щампи. Всичко, което трябва да знаете, за да изглеждат ноктите ви ослепително!

Представяме ви 8 ярки тренда в маникюр 2021 , които не са за изпускане:

Тенденция # 1 - Прозрачен френски гел маникюр

Тази модерна тенденция в маникюра през 2021 г. е интересна с това, че върховете на ноктите са покрити с прозрачен лак и ненатрапчив орнамент. Изглежда особено впечатляващо на дълги нокти.

Орнаментът е нанесен по такъв начин, че да има пространство, "въздух". Френският маникюр 2021 в този стил е подходящ за ежедневието и за специални случаи. Орнаментът в краищата може да бъде различен: ивици, вълни, цветя и листа.

прозрачен френч гел лак

ефектен прозрачен френч

прозрачен гел маникюр

син прозрачен френч

Тенденция # 2 - текстури

Естествените текстури изглеждат страхотно на ноктите. Естествени материали (мрамор, дърво), животни (пера, вълна), растения (венчелистчета, листа) - има много възможности за грандиозно изкуство върху ноктите!

Да не забравяме и за подобни идеи за модерни дизайни върху ноктите като мъгла, морска вълна или перли. Това е едновременно спокойна и ефектна тенденция. Не е прекалено крещяща, затова е подходяща за ежедневна употреба.

маникюр с текстура

красив маникюр с текстура

Тренд # 3 - гол и златен

Модерен маникюр 2021 съчетава различни тенденции и създава красива хармония. Най-добрият фон за златни орнаменти е голият маникюр и този дует се издигна до върха на популярността си. Златото се съчетава добре с бежово, бяло и бледорозово. На този фон то блести и привлича вниманието.

В тази модерна тенденция златният декор е ненатрапчив и грациозен. Йероглифите, листата, монограмите са изобразени на тънки линии, защото са доста забележими на неутрален фон.

гол маникюр златни орнаменти

гол маникюр със злато

злато върху гол маникюр

Тенденция # 4 - многослойни щампи

Удобството на тази тенденция за маникюр е, че е лесно да се направи у дома. Достатъчно е да закупите подходящи щампи и всичко необходимо за тази техника. Резултатът е възхитителен орнамент, който е по-забележим при контраста, на бял или бежов фон.

Щамповането е многослойно, тъй като картината се прилага в няколко стъпки, всеки следващ щрих върху предишния. Такава красота се изпълнява или в един нюанс, или в различни.

многослоен маникюр щампимногослойно щампован маникюр

маникюр стемпинг

Тенденция номер 5 - графични рисунки

Както върху платното, така и върху ноктите, графиките са изображения, получени чрез линии, петна и щриховане. Чрез тяхната комбинация се ражда изискан модел, направен в лаконична цветова схема.

Модерен маникюр в този стил се изпълнява на светъл фон, като графика върху бяло платно. Използват се един или два нюанса, благодарение на които се осигурява лаконичност на стайлинга.

маникюр графични рисунки

графически маникюр

Тенденция # 6 - многослойни рисунки

Последната тенденция за наслояване дойде при нас от Корея и Китай. Чертежите се нанасят слой по слой, с добавяне на щампи с фолио, междинни прозрачни наслагвания, стикери и кристали. Резултатът е дълбок: рисунките са вътре, под прозрачен слой.

В тази техника пейзажите, абстракцията, мистериозните символи изглеждат блестящо. В зависимост от стилистичната посока, многослойната техника е подходяща за ежедневието и за тържество.

многослоен маникюр

Тенденция # 7 - обемни рисунки

Новостите на маникюра 2021 обхващат обемни, триизмерни рисунки. Тази тенденция е широка и обхваща всеки детайл, създаден от тази специална техника. Модели и цветя, надписи и фигурки на животни, листа и растения.

Изображението се прилага на слоеве, поради което някои детайли се издигат над други. За да се засили ефектът, се допускат кристали и други обемни декори. Тази идея работи добре на дълги и къси нокти: 3-D акцентът може да е малък и не на всички нокти.

маникюр обемни рисунки

Тренд # 8 - рисунки, вписани в паяжина

Техниката "паяжина" върху ноктите се изпълнява с вискозен материал, който се нарича още "спайдър-гел". С негова помощ се прави елегантен модел от много от най-фините линии. Тази тенденция може да се използва самостоятелно в ноктопластиката или да се създадат красиви комбинации с други техники.

Основният цвят на паяжината е черен, но има и цветови варианти: зелен, розов, лилав. Ярките версии (неон и металик) са добре дошли на новогодишните партита, докато по-тихите тенденции са подходящи за ежедневието.

спайдър маникюр с ринсунка

Модерни цветове на маникюра 2021

Сред модерните цветове на маникюра през 2021 г. преобладават голи и млечни тонове. Тази тенденция поддържа високи позиции от няколко сезона. На такъв спокоен фон се забелязват декоративни елементи и орнаменти, за които говорихме по-горе.

Любителите на ярките нюанси не трябва да се притесняват: за тях Институтът за цветове Pantone изброява следните модерни цветове - нежно синьо, наситено синьо, червено и лимон. Те, самостоятелно или в комбинация, ще изглеждат блестящо на ноктите ви през следващата година!

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft