9 прически, на които, ако заложите никога няма да сгрешите без значение възрастта ви (снимки)

вход през zajenata.bg
За Жената
Красота
Прически
9 прически, на които, ако заложите никога няма да сгрешите без значение възрастта ви (снимки)
2575

Активният ритъм на съвременния живот често не ни позволява да отделяме твърде много време за стилизиране на косата. Ако винаги нямате достатъчно време или желание за това, изберете прическа, която не изисква дълги и сложни грижи.

 

1.

Боб

Добър за тези, чиито кичури са доста тънки или много дебели. Напластяването ще позволи на нишките винаги да изглеждат невероятно. и имате добре поддържана красива гледка. Ако лицето ви няма хармонични пропорции, асиметричната версия на боб е вашето спасение.

 

2. Квадрат

Стилът на тази прическа е доста прост, той е графичен и стилен, но подхожда само на тези, които нямат какво да крият лицата си. Достатъчно е да изсушите косата си с голям кръгъл гребен . За елегантен и модерен асиметричен квадрат, този метод също е перфектен.

3. Френски вариант

Френските жени знаят много за комфорта и красотата. Тази обемна права коса е доста ефирна и много великолепна. Няма да се налага да посещавате фризьор твърде често. Кичурите, дори растящи, ще изглеждат страхотно.

4. Рапсодия

Това спасение е за дълги дебели кичури, дори къдрици. Стълба в лицето и разликата в дължината на короната и основната – това са нейните отличителни точки. Инсталира се много бързо и невероятно лесно.

5. Каскада от фрагментарен тип

Ако вашите кичури се къдрят, тогава е необходима прическа, подрязана. Но като цяло каскадата е невероятно добра на нишки от всяка структура.

6. Сесия

Това се тълкува чисто винтидж. Модерна сесия се извършва с дипломиране, асиметрия и дълъг бретон. Този разкошен вариант е подходящ както за млади дами, така и за зрели дами. Той перфектно крие недостатъци и ви позволява да експериментирате с дължина.

7. Гаврош

Ако шията ви е достатъчно дълга и линията на скулите ви е перфектна, това е вашата възможност. Тя ще подчертае крехкостта и миниатюрата . С полагането е много просто, само няколко вълни върху дългата част на нишките на гърба на главата и сте готови.

8. Гарзон

Ако предпочитате къси кичури, обърнете внимание на тази опция. Смела прическа със силно завършване е много нахална и провокативна, не е подходяща за тези, които нямат перфектен контур на лицето. За да го сложите по елементарен начин: срешете го гладко със стилизиращ агент или го намажете с него.

9. Пикси

Това е много популярна опция за къса прическа за тънки кичури, които няма да пречат на обема и разкоша. Тъй като не крие недостатъците на лицето си, тясното и редовно лице с не много големи черти е най-добрият избор.

Дай твоята оценка:
5 от 1 гласа
Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft