Вкусно агнешко за Гергьовден

вход през zajenata.bg
49145

Агнешки шишчета

1 агнешка плешка
За маринатата:
3 стръка лук
1 стрък чесън
1 к. ч. червено вино
3-4 с. л. олио
1-2 с. л. пресен девесил
1 ч. л. сух джоджен
1 ч. л. сол
1/2 ч. л. сух розмарин
1/2 ч. л. червен пипер
бял пипер
Начин на приготвяне:

Месото се нарязва на малки парчета, лукът и чесънът - на колелца. Поставят се в купа и се поливат с олиото. Месото се подправя с джоджен, розмарин, сол, черен пипер, червен пипер и девесил, залива се с червеното вино и хубаво се разбърква. Оставя се да отлежи в маринатата 10-12 часа. Маринованото месо се нанизва на шишчета. Шишчетата се изпичат на барбекю или грил тиган, като периодично се обръщат и се мажат с маринатата.

1 2 3 4 5 6
7
8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft