Вкусно агнешко за Гергьовден

вход през zajenata.bg
49241

Вкусни агнешки ребра

1 кг агнешки ребра
1 к.л. черен пипер
2 к.л. червен пипер
1 к.л. мащерка
1/2 к.л. стрит розмарин
50 г масло
сол

Ребрата се нарязват на порции. Смесват се подправките и се натрива месото, намазва се с маслото поръсва се със сол и се поставя в тавичка, залива се с 1 ч.ч. хладка вода и се покрива с фолио. Пече се на умерена фурна около 2 часа,ако водата изври долейте още малко.Фолиото се маха и се запича още малко до зачервяване. Сервира се с задушени картофи или със зелена салата.

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft