Вкусно агнешко за Гергьовден

вход през zajenata.bg
49201

Агнешко по Ирландски

500 г агнешко месо без кости
900 г картофи
3 глави кромид лук
магданоз
черен пипер
сол

Тлъстините от месото се отстраняват и се нарязва на кубчета. Нарязват се лука и картофите на колелца, посоляват се и се поръсват с черен пипер. Подреждат се на дъното на огнеупорен съд половината от картофите, отгоре се слага месото и лука и най-отгоре пак картофи, залива се с вода или бульон така, че да бъдат покрити долният ред картофи и месото. Задушава се под похлупак на котлон или в слаба фурна около 2 часа, докато месото омекне. Готовото ястие се поръсва със ситно нарязан магданоз.

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft