Какво да сготвим от Английската кухня

вход през zajenata.bg
70101

Бифтек

800 г говеждо или телешко месо
сол
черен пипер
брашно
мазнина за пър­жене
4 филии отлежал бял хляб без кората
8 с.л. бульон
90 г масло

Месото се увива в ленен плат и се начуква. Почиства се от сухожилията и се нарязва на дебели пържоли, които се посоляват, наръсват се с черен пипер и се изпържват от двете страни, докато отгоре започнат да излизат червени капчици. В маслото се изпържват канапета от навлажнения с бульона хляб. Върху всяко канапе се поставя бифтек и се залива с прецеде­ната мазнина от пърженето, към която може да се добавят 2-3 с.л. бульон.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft