Какво да сготвим от Английската кухня

вход през zajenata.bg
70110

Овчарски пай

800 г кайма от агнешко
2 глави лук
1 кг картофи
1 бр. морков
100 г замразен грах
75 г масло
200 мл зеленчуков бульон
100 мл сметана
1 ч.л. сос Уорчестър
1/2 връзка магданоз

Лукът и морковът се нарязват на ситно и се задушават в половината от маслото. Добавя се и каймата и се задушава на умерена температура, докато започне да посивява. Добавя се бульонът и сос Уорчестър и се оставя да ври около 10 минути, като при необходимост се добавя вода. Картофите се сваряват и намачкват добре заедно с останалото масло, сметаната и сол. В тава за печене се разстила сместа от кайма и зеленчуци, а след това върху нея се разстилат картофите. Слага се да се пече на 300 С за около 30 минути. Сервира се горещо поръсено със ситно нарязан магданоз.

1
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft