Какво да сготвим от Английската кухня

вход през zajenata.bg
70101

Рамстек с червено вино

600-800 г говеждо или овнешко месо от външното филе
сол
лимонов сок
черен пипер
брашно
маз­нина за пържене
4 глави лук
8 филийки пушени гърди
1/4 ч.ч. червено вино

Месото се нарязва на пържоли, които се начукват и се поръс­ват с лимонов сок, сол и черен пипер. След 30 минути се изпържват в силно загрята мазнина (вътрешността да остане сочна). Из­важдат се в затоплени чинии. Филиите пушени гърди се изпърж­ват до зачервяване от двете страни и се слагат върху рамстеците. Лукът се нарязва на полумесеци, посолява се, наръсва се с брашно и се пържи до зачервяване. Отцежда се от мазнината и се слага върху рамстеците. Мазнината от пърженето се прецежда, прибавят се брашно и виното, кипва се, подправя се със сол и лимонов сок и полученият сос се излива отстрани при рамсте­ците.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft