Какво да сготвим от Английската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Панирани картофени колелца
70110

Панирани картофени колелца

8-10 бр. картофи
100 г шунка
3 с.л. брашно
1/2 ч.ч. счукан сухар или галета
2 бр. яйца
мазнина за пържене

Картофите се сваряват в подсолена вода до полуомекване, обелват се и се нарязват на филийки с дебелина около 1 см. Шунката се нарязва на ситни кубчета или се настъргва на ситно, смесва се с брашното и сухара. Картофените филийки се овалват в сместа от сухар и шунка, после се потапят в разбитите яйца. Изпържват се в сгорещено олио.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10 11 12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft