Какво да сготвим от Английската кухня

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Риба на фурна по Английски
70106

Риба на фурна по Английски

2-3 бр. големи риби - налим, хек или друг вид
8-10 бр. картофи
2 бр. жълтъци
60 г масло
4-5 с.л. сметана
1 с.л. брашно
100 г кашкавал
сол
черен пипер

Рибата се почиства от кожата и костите, поставя се в кипяща подсолена вода и се оставя да ври около 10 минути. След това се изцежда от бульона и се слага в средата на намазана с масло тава. Около рибата се нареждат нарязани на кубчета картофи. Разбиват се жълтъците със сметаната, останалото масло, брашното, настъргания кашкавал, разрежда се с прецедения рибен бульон и се подправя с черен пипер и сол на вкус. С така приготвения сос се поливат рибата и картофите. Пече се 15-20 минути в умерена фурна.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
11
12
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft