Как се отслабва със студен ориз - феноменална рецепта с реални резултати:

вход през zajenata.bg
За Жената
Диети
Как се отслабва със студен ориз - феноменална рецепта с реални резултати:
20926
Как се отслабва със студен ориз - феноменална рецепта с реални резултати:

ЗА ВСИЧКИ, които искат да отслабнат бързо – феноменална рецепта !

– Този метод на отслабване е идеален за тези, които се борят с наднормено тегло или диабет. Кокосовото масло свързва нишестето по време на процеса на готвене и по този начин прави захарите устойчиви на храносмилателните ензими. След това процесът на охлаждане (12 часа в хладилник) активира амилазата.

отслабване

Оризът е лесно достъпна храна и често се комбинира с други храни. Винаги можете да добавите ориз като гарнитура, независимо дали се наслаждавате на китайска, италианска или друга вкусна кухня.

Трябва да знаете, че в една чаша ориз има 240 калории, които идват предимно от нишесте, което по-късно се превръща в захар по време на храносмилането, а накрая излишъкът, който няма да се използва за енергия, се превръща в мазнини.

Приемът на голямо количество нишесте е, че може да бъде вредно за организма и да увеличи риска от развитие на диабет.

Въпреки това, екип от изследователи от Университета по химически науки в Шри Ланка изобрети концепция за изгаряне на мазнини и усвояване на повече от 50% от калориите.

Тяхната идея включва използването на кокосово масло в комбинация с ориз . Защо оризът трябва да се комбинира с кокосово масло?

ориз с кокосово масло отслабване

Този метод на готвене подобрява съдържанието на белия ориз: след като водата заври, добавете една супена лъжица кокосово масло, след което добавете измития ориз.

Оставете да къкри около 40 минути, или докато оризът се свари напълно. Оставете го в хладилника за 12 часа, след което се насладете на храната си!

Този метод на готвене е идеален за тези, които се борят с наднормено телесно тегло или диабет. По този начин устойчивостта на нишестето се увеличава до 10 пъти.

Как работи този метод?

Кокосовото масло свързва нишестето по време на процеса на готвене и по този начин прави захарите устойчиви на храносмилателните ензими. След това процесът на охлаждане (12 часа в хладилник) активира амилазата, известна като "гел".

ориз с кокосово масло

При 12-часово охлаждане нишестето се превръща в така нареченото "устойчиво нишесте". Няма да сгрешите, ако затоплите ориза след това, защото топлината вече не може да промени химическия състав на ориза.

В превод всичко това означава – минимизиране на калориите . Въпреки това има нужда от допълнителни изследвания и експертите все още търсят идеалния сорт ориз за тази цел.

Оризът се комбинира най-добре с богати на фибри храни като сладки картофи, киноа, гъби, тъмни листни зеленчуци и ечемик.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft