Великденски ястия рецепти

вход през zajenata.bg
227391

Великденска салата

1 бр. голяма маруля
1 бр. краставица
1 връзка репички
2 стръка пресен лук
2 стръка пресен чесън
4 бр. яйца
зехтин
оцет
сол

Краставиците, лукът, чесънът и репичките се нарязват на кръгчета. Марулята се накъсва. Внимателно се разбъркват всички зеленчуци в голяма купа. Обелените твърдо сварени яйца се нарязват на кръгчета. В отделна чаша се разбъркват оцетът, зехтинът и солта и с тях се полива салатата. Разбърква се добре и върху нея се подреждат яйцата.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft