Великденски ястия рецепти

вход през zajenata.bg
227544

Великденски пиленца

10 бр. яйца
200 г сирене Крема
50 г масло
черен пипер
чушка
морков

Яйцата се сваряват. Вадят се жълтъците и се намачкват, добавя се сиренето, щипка сол и маслото. От тази смес се приготвят главичките и телцата на пиленцата. Украсяват се по вкус с черен пипер, чушка, морков.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft