Великденски ястия рецепти

вход през zajenata.bg
227383

Торта Великден

1 бр. козунак (формата е без значение)
1 л прясно мляко
2 готови крема на прах - ванилия и какао (аз използвах Д-р Йоткер, без варене)
400 г кисело мляко с мюсли или 400 г заквасена сметана
захар

Отрязвате капачето на козунака с остър нож. Издълбава се вътрешността на козунака. Приготвяте двата крема според указанията на опаковката, след което ги разбърквате с издълбаната вътрешност на козунака по равно. На дъното на издълбания козунак изливате половината от какаовия крем. След какаовия крем идва ред на ваниловия, но него изливате целия. Отгоре изливате останалия какаов крем. Поставяте отрязаното капаче отгоре и заливате с Активия с мюсли или заквасена сметана с 2 с.л. захар.

1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12 13 14 15 16
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft