Лесни рецепти за ястия с по-малко от 300 калории

вход през zajenata.bg
164979

Витаминозна салата

200 г червено цвекло
200 г моркови
200 г червено зеле
100 г варена царевица
100 г слънчогледови семки
2 лимона
сол
4 с.л. зехтин
1 домат
1 стръкче дивесил
Време за приготвяне:
20 минути

Цвеклото (200 г) и морковите (200 г) се обелват и настъргват на средното ренде, червеното зеле (200 г) също се настъргва на него.
Смесват се, овкусяват се със солта, сокът на лимона и зехтина и се разбъркват добре.
Салатата се поръсва със зрънца царевица (100 г) и слънчогледови семки (100 г). Украсява се с резенчета домат и стръкче дивесил.
Тази салата е чудесна гарнитура към печена или пържена риба.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft