Лесни рецепти за ястия с по-малко от 300 калории

вход през zajenata.bg
165040
Плодов мус от банан

Плодов мус от банан

1/2 авокадо
2 банана
1 киви
1 с.л. ром
1 с.л. коняк
2 с.л. пудра захар
2 с.л. сметана
Време за приготвяне:
10 минути

Авокадото (1/2 бр) се разрязва на две равни половинки. Семката му се изважда, а вътрешността внимателно се отделя с помощта на лъжичка. Двете половинки от кожица, които приличат на обувчици, се запазват, за да се използват вместо чашки. Бананите и кивито се обелват. Плодовете се пюрират заедно със захарта (2 с.л.), рома (1 с.л.), коняка (1 с.л.) и растителната сметана (2 с.л.). Мусът се разпределя в двете зелени “обувчици”. Поднася се веднага след приготвянето, защото ако престои, цветът му бързо ще се промени. По желание може да се украси със сушени ягоди.
 

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft