Бързи рецепти от Жак Пепен

вход през zajenata.bg
709773

Гаспачо от Жак Пепен

Продукти:
1 краставица
2 скилидки чесън
1 зелена чушка
1 глава лук
500-600 гр. домати
1 ч.ч. доматен сок
2 с.л. зехтин

Приготвяне:
Гаспачо е класическа студена испанска лятна супа, въпреки че е зима, тя пак ще си е вкусна. Обелваме краставицата и чушката и махаме семките. Едната половина на зеленчуците нарязваме на ситно и оставяме в малки купички като гарнитура, а другата ще смелим в кухненския робот.Нарязваме и лука – половината на ситно за гарнитура, а другата половина – в кухненския робот. Разрязваме доматите на едро и ги прибавяме в робота. От последния домат изстискваме само семките и сока, а месестата част запазваме за гарнитурата. Добавяме в робота двете едро нарязани скилидки, поръсваме сол и черен пипер и можем да пасираме всичко. Накрая прибавяме доматения сок и малко зехтин. Можем да сервираме супата и така или да я прецедим, за да отделим семките.Поднасяме отделни купички за всеки гост заедно с четирите гарнитури, от които всеки да си сипе сам. Можем да добавим и крутони.

1 2 3 4
5
6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft