Бързи рецепти от Жак Пепен

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Глазирана наденица от Жак Пепен
709773

Глазирана наденица от Жак Пепен

Продукти:
½ ч. ч. сок от нар
1 с. л. кетчуп
1 ч. л. сос „Табаско“
200 гр полска наденица

Приготвяне:
Сипете сока от нар, кетчупа и соса „Табаско“ в средно голям тиган. Варете ги около 2-3 минути, или докато станат като сироп. Махнете обвивката на наденицата и я нарежете на парчета с дебелина около сантиметър. Сложете наденицата в соса. Гответе я на висока температура, като обръщате парчетата, докато сиропа се редуцира почти напълно (около 2-3 минути). Поднесете с клечки за зъби или върху крекери.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft