Рецепти за ястия с кайма

вход през zajenata.bg
136911

Гевречета от кайма


500 г овкусена кайма
2 с. л. олио
2 с. л. галета
по 150 г сирене и кашкавал
3 яйца

• От готовата кайма се оформят гевречета и се поставят в намаслена тава, наръсена с галетата.
• Яйцата се разбиват и смесват с настърганите сирене и кашкавал и с тази смес се пълнят отворите на гевречатата.
• Hевречетаjd от кайма се запичат в умерена фурна и се поднасят топли. 

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft