Рецепти за ястия с кайма

вход през zajenata.bg
136876

Яйца по шотландски

4 твърдо сварени яйца
500 г телешка кайма
1 ч. л. сол
1 ч. л. смлян черен пипер
165 г галета
подправки (по желание)

• Фурната се загрява на 175 С.
• Сварените яйца се обелват.
• Каймата се подправя със сол и черен пипер.
• Слой кайма се поставя върху яйцето.
• След което яйцето се овалва в галета.
• Така с всяко яйце.
• Готовите яйца се поставят в намаслена тава.
• Яйцата по шотландски пекат 15 минути или до златист цвят.
 

1
2 3 4 5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft