Рецепти за ястия с кайма

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Ястие с моркови,печурки и кайма
136913

Ястие с моркови,печурки и кайма

2 моркова

200 г грах от консерва
250 г печурки
150 г зелен фасул от консерва
400 г кайма
сок от лимон
сол и черен пипер
1 яйце
1 с. л. олио

• Морковите и гъбите се сваряват в подсолена вода и се нарязват на парчета.
• Каймата се смесва с яйцето, олиото, лимоновия сок, солта и черния пипер.
• В правоъгълна тавичка за кекс, намазана с масло, се нареждат ред резен фасул, ред кайма, ред моркови, ред кайма, ред гъби и т. н. до изчерпване на продуктите, като се завършва със зелен фасул.
• Покрива се с фолио, поставя се на водна баня и се пече 20 минути в затоплена до 250 C фурна.  

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft