Какво да сготвя от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Грах с кренвирши ЧЕТВЪРТЪК
751525

Грах с кренвирши ЧЕТВЪРТЪК

400 г замразен или консервиран грах
250 г гъби
3 бр. кренвирши
3 бр. домати
2 бр. чушки
2 глави лук
2 бр. моркови
3 скилидки чесън
1 с.л. червен пипер
3 с.л. брашно
1 кубче пилешки бульон
олио
сол

Нарязаните гъби, моркови, чушки, кренвирши и лук се запържват заедно в олиото за 5 минути, като се бърка постоянно. Добавя се червеният пипер и нарязаните (или смлени) домати. Оставя се да заври, слага се нарязаният чесън и се долива 1.5 л вода. Като започне да ври се сипва граха и се слага бульончето. Оставя се да уври и когато е почти готово се посолява и се прибавя брашното - разбито в 1 чаша вода. Ври още малко, за да се сгъсти ястието.

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft