Какво да сготвя от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
751579

Спанак на фурна ВТОРНИК

800 г - 1 кг спанак
150 г зелен лук
олио
80 г сирене
50 г брашно
3 бр. яйца
300 мл прясно мляко
пресен джоджен
черен пипер
сол

Спанакът се почиства, измива се обилно с вода и се нарязва на дребно. Запържва се в олио до омекване. Прибавят се нарязаният лук и джодженът, също нарязан, посолява се, поръсва се с черен пипер и брашно, и отново се запържва. Прибавя се натрошеното сирене, изсипва се в тавичка и се залива с яйцата, разбити с прясното мляко. Пече се до зачервяване. Сервира се топло.

1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft