Какво да сготвя от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
751580

Печена скумрия ВТОРНИК

3 стръка пресен лук
300 г гъби
магданоз
1 бр. морков
3 бр. домати
1 с.л. зехтин
2 бр. скумрии
щипка черен пипер

В тенджерка се слагат нарязаният на ситно пресен лук, нарязаният на кубчета морков, магданозът, нарязаните на филийки гъби, и се задушават с малко вода. Фурната се загрява предварително до 350 С. Скумриите се изчистват, маха се опашката и главата и се разрязват като филета. В тава се полагат първо задушените продукти, върху тях се слагат филетата скумрия, а най-отгоре се нареждат колелцата от нарязаните домати. Полива се с зехтина, овкусява се с черния пипер, добавя се 1/3 ч.ч. вода и се пече за 30-40 минути. В порционна чиния се слага листо свежа салата и върху нея се поставя парче скумрия, заедно с получената при печенето смес.

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft