Какво да сготвя от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
751582

Картофи с гъби ПЕТЪК

300 г картофи
80 г гъби печурки
1 глава лук
2 с.л. олио
100 мл готварска сметна
сол и черен пипер
100 г шунка по желание
копър

Картофите се сваряват, обелват и нарязват на големи парчета. Лукът се нарязва на ситно и се задушава в предварително сгорещеното олио. Добавят се нарязаните шунка по желание и гъби и задушаването продължава, докато те омекнат. Посолява се, слагат се подправките. Разбърква се и се налива сметаната. Оставя се да кипне. Картофите се нареждат в тава, залива се с получения сос и се запичат.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft