Какво да сготвя от понеделник до петък

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Кебап с телешко ПОНЕДЕЛНИК
751427

Кебап с телешко ПОНЕДЕЛНИК

800 г телешко месо
100 г масло
5-6 глави (300 г) кромид лук
1 с.л. (10 г) брашно
5 бр. лютиви чушки
1/2 връзка магданоз
чубрица
1 ч.л. (5 г) червен пипер
2 ч.л. (10 г) черен пипер
1 ч.л. (5 г) сол
1 с.л. (20 г) доматено пюре

Месото се нарязва на дребно и се запържва леко в сгорещената мазнина. Към него се прибавят последователно лукът, нарязан на дребно, брашното, червеният пипер, доматеното пюре, малко бульон и сол на вкус. Когато омекне месото, се прибавят лютивите чушки, черният пипер и чубрицата. Ястието се оставя на тих огън още десетина минути. Поръсва се със ситно нарязания магданоз и се отстранява от огъня.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft