Гювеч от настъргани картофи с кашкавал и чесън

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Гювеч от настъргани картофи с кашкавал и чесън
Гювеч от настъргани картофи с кашкавал и чесън
1998
Гювеч от настъргани картофи с кашкавал и чесън
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Лесно е да приготвите такова ястие и цялото семейство ще му се наслади!

Съставки:

картофи - 6 броя;

  • яйца - 2 броя;
  • чесън - 2 скилидки;
  • сметана - 3-4 супени лъжици. л .;
  • кашкавал - 100 г;
  • сушен копър - 1 супена лъжица 
  • сол, черен пипер - на вкус.

Рецепта:

  • Настържете кашкавала на ситно ренде.
  • Нарежете чесъна.
  • Разделете кашкавала на две части.
  • Смесете една от тези части с копър и яйце, а другата - с яйце, заквасена сметана и чесън.
  • Настържете картофите и смесете с втората част от кашкавала.
  • Добавете подправки на вкус към картофената смес.
  • В съд за печене (диаметър 26 см) прехвърлете картофената смес.
  • Вторият слой - сирене смес с копър и яйце.
  • Загрейте фурната.
  • Печете 40 минути на 180 градуса.

Добър апетит!

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft