Подквасване и рецепти с кисело мляко за тонус

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Десерт с маскарпоне, цедено кисело мляко и сини сливи
120879

Десерт с маскарпоне, цедено кисело мляко и сини сливи

Продукти:

1 л. прясно мляко
80 г кисело мляко
6 с.л. маскарпоне
6 с.л. пудра захар
150 г бишкоти
12 сини сливи
Прясното мляко се изсипва в дълбока купа и към него се прибавят киселото мляко . Разбива се и се поставя в подходящи съдове. Захлупва се и се оставя на топло място за около 8 часа, докато се закваси. След като млякото e заквасено, се оставя да се цеди за около два часа. След това се смесва с маскарпонето, пудрата захар и смлените в блендер на трохи бишкоти. Всичко се разбива много добре до получаването на крем. В него се добавят нарязаните на кубчета и почистени от костилките сини сливи. Десертът с маскарпоне, цедено кисело мляко и сини сливи се разпределя във високи стъклени чаши и се сервира веднага.
 

1 2
3
4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft