18 Януари 2012
                
                122361
            
                                                                        Нестандартно Тирамису с цедено кисело мляко
                                                                                                Млечен десерт с пъпеш и рикота  
                                                                                                
                            Десерт с маскарпоне, цедено кисело мляко и сини сливи
                                                                                                Сусамов йогурт
                                                                                                Млечна бишкотена торта
                                                                                                Йогурт с ром и канела
                                                                                                Лесен десерт с мента и целувки
                                                                                                Ягодов десерт с цедено кисело мляко и извара  
                                                                                                Ванилов йогурт с кокос
                                                                                                Хапки с цедено кисело мляко и козе сирене
                                                            
                Десерт с маскарпоне, цедено кисело мляко и сини сливи
Продукти:
	1 л. прясно мляко
	80 г кисело мляко
	6 с.л. маскарпоне
	6 с.л. пудра захар
	150 г бишкоти
	12 сини сливи
	Прясното мляко се изсипва в дълбока купа и към него се прибавят киселото мляко . Разбива се и се поставя в подходящи съдове. Захлупва се и се оставя на топло място за около 8 часа, докато се закваси. След като млякото e заквасено, се оставя да се цеди за около два часа. След това се смесва с маскарпонето, пудрата захар и смлените в блендер на трохи бишкоти. Всичко се разбива много добре до получаването на крем. В него се добавят нарязаните на кубчета и почистени от костилките сини сливи. Десертът с маскарпоне, цедено кисело мляко и сини сливи се разпределя във високи стъклени чаши и се сервира веднага.
	 
Още от "Кулинарни съвети"
        Любовни
            
            Любовни
            модни
            модни
            отслабване
            
            отслабване
            Съвети за
                кожата
            Съвети за кожата
            Съвети за
                косата
            Съвети за косата
            Фитнес
            Фитнес
                    Коментари
        

 
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                             
                            







