Подквасване и рецепти с кисело мляко за тонус

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Млечен десерт с пъпеш и рикота
120881

Млечен десерт с пъпеш и рикота

Продукти:

2 л. прясно мляко
200 г кисело мляко
1 с.л. течен подсладител
12 с.л. рикота
1/2 пъпеш
Прясното мляко се изсипва в дълбока купа, към него се прибавят киселото мляко и течният подсладител. Разбива се и се поставя в подходящи съдове. Захлупва се и се оставя на топло място за около 8 часа, докато се закваси. След като млякото e заквасено, се оставя да се цеди за около час. След това се смесва с рикотата и се разбърква много добре. Добавя се нарязаният на много малки кубчета пъпеш и десертът се разпределя в купички. По желание се украсява с настъргана портокалова кора.

1
2
3 4 5 6 7 8 9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft