Подквасване и рецепти с кисело мляко за тонус

вход през zajenata.bg
120855
Ванилов йогурт с кокос

Ванилов йогурт с кокос

Продукти:

2 л. прясно мляко
2 с.л. кисело мляко
1 с.л. течен подсладител
1 с.л. ванилова есенция
80 г кокосови стърготини
12 ягоди
Прясното мляко се изсипва в дълбока купа, към него се прибавят киселото мляко, течният подсладител и ваниловата есенция. Разбива се и се поставя в подходящи съдове. Захлупва се и се оставя на топло място за около 8 часа, докато се закваси. След няколко часа, когато консистенцията му наподобява крем, се добавят кокосовите стърготини и се разбърква. Оставя се да се сгъсти. След като млякото e заквасено, се поставя в хладилник. Добре охладеният десерт се разпределя в купички и по желание се сервира с пресни ягоди.

1 2 3 4 5 6 7 8
9
10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft