Подквасване и рецепти с кисело мляко за тонус

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Ягодов десерт с цедено кисело мляко и извара
120819
Ягодов десерт с цедено кисело мляко и извара

Ягодов десерт с цедено кисело мляко и извара

Продукти:

2 л. прясно мляко
200 г кисело мляко
течен подсладител
400 г извара
300 г ягоди
Прясното мляко се изсипва в дълбока купа, към него се прибавят киселото мляко и течният подсладител. Разбива се и се поставя в подходящи съдове. Захлупва се и се оставя на топло място за около 8 часа, докато се закваси. След като млякото e заквасено, се оставя да се цеди за около час. След това се смесва с изварата и се разбърква много добре. Добавят се измитите и нарязани на половинки ягоди и десертът се разпределя в купички. Поднася се веднага. По желание се украсява с цели ягоди.
 

1 2 3 4 5 6 7
8
9 10
Още от "Кулинарни съвети"
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft