Е това е рецептата, с която ще избиете рибата, всички ще си мислят, че са гъби, а като разберат ще ахнат на мига (видео)

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
Е това е рецептата, с която ще избиете рибата, всички ще си мислят, че са гъби, а като разберат ще ахнат на мига (видео)
Е това е рецептата, с която ще избиете рибата, всички ще си мислят, че са гъби, а като разберат...
17201
Е това е рецептата, с която ще избиете рибата, всички ще си мислят, че са гъби, а като разберат ще ахнат на мига (видео)
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Необходими продукти:

250 гр. масло
1 ч.ч.

пудра захар
3 яйца [курабии рецепта]
1 суп.лъжица какао
2,5 ч.ч. брашно
1 ч.лъжичка сода
2 ч.ч. нишесте
1 ванилия

 

Приготвяне на курабийките:

Маслото на стайна температура се разбива с пудрата захар. При постоянно бъркане се слагат яйцата.

В отделен съд се смесват брашното, содата и нишестето. Всичко се смесва, след което се добавя сместа с маслото. Меси се до получаване на еднородно тесто.

Оформят се топченца – големи, колкото орех.

Взема се празна пластмасова бутилка, леко се намокря гърлото и се овалва в какаото. С помощта на тази бутилка се оформят пънчетата на гъбките. Всяко тестено топче е отделна гъбка. При оформянето на всяко пънче гърлото на бутилката се овалва в какао.

Курабийките се подреждат върху хартия за печене. Слагат се във фурната за около 20 минути на 180 градуса.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft