Е това е рецептата, с която ще избиете рибата, всички ще си мислят, че са гъби, а като разберат...
17 Юли 2017
17201
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Необходими продукти:
250 гр. масло
1 ч.ч.
пудра захар
3 яйца [курабии рецепта]
1 суп.лъжица какао
2,5 ч.ч. брашно
1 ч.лъжичка сода
2 ч.ч. нишесте
1 ванилия
3 яйца [курабии рецепта]
1 суп.лъжица какао
2,5 ч.ч. брашно
1 ч.лъжичка сода
2 ч.ч. нишесте
1 ванилия
Приготвяне на курабийките:
Маслото на стайна температура се разбива с пудрата захар. При постоянно бъркане се слагат яйцата.
В отделен съд се смесват брашното, содата и нишестето. Всичко се смесва, след което се добавя сместа с маслото. Меси се до получаване на еднородно тесто.
Оформят се топченца – големи, колкото орех.
Взема се празна пластмасова бутилка, леко се намокря гърлото и се овалва в какаото. С помощта на тази бутилка се оформят пънчетата на гъбките. Всяко тестено топче е отделна гъбка. При оформянето на всяко пънче гърлото на бутилката се овалва в какао.
Курабийките се подреждат върху хартия за печене. Слагат се във фурната за около 20 минути на 180 градуса.
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари