Жените полудяха по тази рецепта: Българска селска пица пощури всички- италианците пасти да ядат!
10 Май 2016
42567
какво четем
Приготвяне:
30 мин
Готвене:
60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност:
500 kcal
Всяка домакиня би могла да направи тази бърза, лесна и вкусна пица без да е майсторка на точилката. Тя спестява време за месене, втасване и разточване на тестото, но по нищо не отстъпва във вкуса на италианските.
хляб - 1 цял (тип селски)
шунка - 300 г
кашкавал - 200 г
топено сирене - 200 г
броколи - 500 г
гъби - 500 г
Начин на приготвяне:
Първо слагаме в гореща подсолена вода да бланшираме за кратко броколите, които сме нарязали на розички.
Почистваме гъбите и ги задушаваме за кратко, докато омекнат.
Нарязваме на парчета шунката и топеното сирене, а кашкавала го настъргваме. Издълбаваме хляба.
Пълним го с броколи, шунка и готовите гъби. Разпределяме топеното сирене навсякъде и поръсваме обилно с настъргания кашкавал.
Печем в предварително загрята фурна на 150 градуса, докато се запече кашкавалът до златисто.
Приятен апетит!, пожелава gotvach.bg
Нарязваме на парчета шунката и топеното сирене, а кашкавала го настъргваме. Издълбаваме хляба.
Пълним го с броколи, шунка и готовите гъби. Разпределяме топеното сирене навсякъде и поръсваме обилно с настъргания кашкавал.
Печем в предварително загрята фурна на 150 градуса, докато се запече кашкавалът до златисто.
Приятен апетит!, пожелава gotvach.bg
Новини
Новини
Мода
Мода
Звезди
Звезди
Начин на живот
Начин на живот
Диети
Диети
Красота
Красота
още
Любов
Любов
Здраве
Здраве
Родители
Родители
Коментари