За плодовия па на Богдана Карадочева легенди се носят - пухкав и вълшебно вкусен. Ето рецептата:

вход през zajenata.bg
За Жената
Начин на живот
Какво да сготвя
За плодовия па на Богдана Карадочева легенди се носят - пухкав и вълшебно вкусен. Ето рецептата:
За плодовия па на Богдана Карадочева легенди се носят - пухкав и вълшебно вкусен. Ето рецептата:
15461
Източник: mila.bg
За плодовия па на Богдана Карадочева легенди се носят - пухкав и вълшебно вкусен. Ето рецептата:
какво четем
Приготвяне: 30 мин
Готвене: 60 мин
Общо: 90 мин
Хранителна стойност: 500 kcal

Богдана Карадочева освен изкусен артист е и изкусен кулинар. В артистичното им семейство със Стефан Димитров тя е човекът, който се грижи за кулинарията, а през сръчните ѝ ръце са минали не една и две рецепти.

Сега певицата с емблематичен глас разкри специално за нас една от любимите си семейни рецепти за плодов сладкиш - любимият плодов пай от майка ѝ. Ето и необходимите продукти:

Плодовият пай на мама

Продукти:

5 яйца

250 г брашно

250 г пудра захар

250 г масло

ванилия

плодове според сезона

Начин на приготвяне:

1 Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте белтъците на сняг, заедно с ванилията.

2 Разбъркайте с миксер маслото и захарта, прибавете брашното, жълтъците и разбитите на сняг белтъци.

3 Сложете тестото във форма за печене, поръсете го с брашно и отгоре наредете плодове според сезона.

4 Изпечете сладкиша на 200°C за 35-40 мин.

Новини
Мода
Звезди
Начин на живот
Диети
Красота
още
Любов
Здраве
Родители
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft