Рецепти за зеле

вход през zajenata.bg
84431

Зеле в гювеч

Продукти:

зеле - 1 зелка
свинско месо - 600 - 700 г
мазнина - към 100 мл олио
лук - 1 глава
моркови - 2 броя
червен пипер - 1 - 2 с.л.
домати - 2 - 3 броя настъргани
чубрица
черен пипер
кимион
сол
приготвяне:

Свинското се разделя на парчета или се нарязва на късове. Загрява се малко мазнина и се запържва, докато си смени цвета. Овкусява се със сол и пипер и се сипва в гърнето, където вече сте нарязанили и леко намачкали със сол прясното зеле.

Добавят се накълцан лук и ситно нарязан морков, всички подправки и настърганите домати. Обърква се и се похлупва. Свинско с прясно зеле в гювеч се пече за около 2 часа в умерена фурна, без да се загрява предварително. 

1 2 3 4
5
6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft