Рецепти за зеле

вход през zajenata.bg
За Жената
Полезни съвети
Кулинарни съвети
Зеле със свински пържоли на фурна
84470

Зеле със свински пържоли на фурна

 ПРОДУКТИ:

свинско месо - пържоли 1 кг.
кисело зеле - 1 голяма глава
мас - 5 - 6 с. л.
чушки - сухи 2 - 3 бр.
черен пипер
зелев сок - 1 ч. ч.
ПРИГОТВЯНЕ:

В емайлирана тавичка сложете половината от едро нарязаното зеле, наредете пържолите, покрийте с останалото зеле. Залейте с мазнина и 1 чаша зелев сок.

Покрийте тавичката с алуминиево фолио и го притиснете плътно по ръбовете. Печете 30 мин. в силна фурна и около 90 - в умерена.

Свалете фолиото, разбъркайте и запечете още малко, докато остане само на мазнина. Пет минути преди да извадите ястието от фурната, поръсете с черния пипер и нарязаните сухи чушки.  

1 2 3
4
5 6 7 8 9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft