Рецепти за зеле

вход през zajenata.bg
84470

Печено зеле с бутчета

ПРОДУКТИ:

зеле - 1бр.
пилешко месо - бутчета - 4 бр.
моркови - 3 бр.
домати - 1 бр.
бульон - 1 кубче пилешки
червен пипер
сол
мазнина
вода
ориз - 100 гр.
ПРИГОТВЯНЕ:

Зелето се нарязва на ситно и се изсипва в голяма тава.
Доматът и морковите се настъргват, слагат се при зелето и се объркват добре. Добавя се солта, червения пипер, натрошеното кубче бульон и ориза.

Бутчетата се измиват и се срязват на две. В голям пръстен гювеч се слага 1/2 от обърканото зеле, след което се подреждат бутчетата и се покрива с останалата част зеле. Добавя се мазнина и 1 ч. ч. вода.

Ястието се похлупва и се пече в умерено загрята фурна на 200 - 250 градуса около 60 минути.  

1 2 3 4 5 6 7
8
9
Вкусна кухня
Любовни
модни
отслабване
Съвети за кожата
Съвети за косата
Фитнес
Коментари
галерии
Прически Маникюр Рокли Грим Обувки Бижута Аксесоари Чанти Звезди
още
Модни тенденции За дома Дизайн Екзотични Пътешествия Татуировки
Design & Development: TaraSoft